2006

Januari 2006 organiseerden we ons eerste indoor-tornooi met massale persbelangstelling : Man bijt Hond, Focus, WTV, Ketnet en veel geschreven pers. Een succes. We nodigden ’s middags ook de jeugdbewegingen uit voor een initiatie, met 100 joelende kinderen tot gevolg.
In Hellendoorn deden we “partnerruil” met De Joliekes én de Berketrekkers, om toch maar aan het gewicht te geraken (2 samengestelde teams).
We startten met het ronselen van jeugd.
We namen o.a. deel aan het WK te Assen. We kregen er de hulp van de immer parate Joeri Janssens, en van twee Berketrekkers om binnen onze gewichtscategorie te geraken. De ervaren Jan Lenaerts was onze gelegenheidscoach. Gingen mee : Geert en Erik Versieck, Hans en Mark Snauwaert, Andy Baene en de supporters Katrien, Nathalie en Els.

Dit WK was maar liefst het 100ste tornooi voor Erik. Hij moest tot dan toe enkel passen voor “De Pony’s” in 2004.
Op ons outdoor-tornooi mochten we 33 ploegen (van 28 verschillende teams) verwelkomen. Bijna 300 deelnemers, waaronder 6 KLJ-ploegen (+Ruiselede), een ploeg gekilte “Highland-Gamers”, alsook een gemengde ploeg van Jagersrust.

Memorabel: BK te Ooidonk, na training met Fredotrans, gewichts-trekken te Cadzand, Parochiebladje start met een tweede plaats op indoortornooi.