<< HOME

Paasfeest, feest van de verrijzenis - Geert

De gretigheid zorgde ervoor dat we redelijk weinig last hadden met Fredotrans, een ploeg die ons ligt; maar zorgde er ook voor dat we ontgoocheld waren na het verlies tegen Ruiselede. Zij waren echter nog een stuk sterker dan iedereen had verwacht. Het tactisch plannetje ligt al klaar voor in Gistel. De Pony's konden niet standhouden op de harde, droge, griploze grond ; wat ze ook uit de kast haalden. Maar De Stove heeft een manier van trekken die te dicht bij de onze aansluit, waardoor we hen niet kunnen uitschakelen. Ook Parochiebladje had onvoldoende grip, KLoJo's trokken we gelijk tegen. Jammer dat we nog maar 10 punten voorsprong hebben op hen !
Andy verrees op deze Paasmaandag na een inactiviteit van een volle zeven maanden, maar hij had nog niks verleerd, integendeel : hij was fysiek sterker dan ooit. Lorenzo bleek in zijn tweede tornooi ooit al een volwaardige vervanger te zijn. Dit smaakt naar meer. Eindelijk moest men weer "rekening houden" met ons. Hopelijk kunnen we de volgende competitietornooien in dezelfde opstelling aangaan!!!

Onze Recreantenploeg haalde ook een mooi resultaat : 4de, maar na de finales opgeschoven naar de tweede plaats. De nummers 2 tot 4 lagen zeer dicht bij elkaar, alleen tegen Meulebeke konden we niks inbrengen tegen hun agressieve manier van aanvallen, omdat we op gewone schoenen stonden. Een beetje fatalisme zorgde ervoor dat we soms wat te vroeg opgaven. Maar dat moeten we dan in Gistel maar even rechtzetten! Alleen jammer dat we in Gistel James zouden moeten missen, hoewel hij niet toppie was in Ruiselede (wel in het achteruitgaan, maar hij trok wit weg telkens we moesten toegeven). Misschien kunnen we hem toch overtuigen voor die schamele 5 competitiedagen????