<< HOME

Allez allez, circulez... - Geert

De kans dat het een overgangsjaar wordt is redelijk groot : enkele trekkers moeten het touw laten schieten (haha!!!), en dat zowel bij Dames als bij Heren. De enen hopelijk slechts tijdelijk, anderen ook definitief. Hierbij enkelen die in het ontstaan van de club een belangrijke rol speelden, wat het niet leuker maakt! Het gevolg is onder andere dat we geen Herenploeg meer hebben. Des te meer zullen de Dames en Jeugd hun mannetje moeten kunnen staan (woeha!!!) tussen de kerels. Zeker den Anthony hoort daar thuis, maar dan moet hij misschien soms de jeugdploeg in de kou laten staan... . Voorlopig wel goede vooruitzichten bij die jeugd !
Hopelijk kunnen we in de loop van de zomer ook weer enkele (belangrijke) geblesseerden recupereren. Zodat we er volgend jaar weer staan. Ook onze ambities op sport-promotioneel vlak werden bijgesteld : ondergeschikt aan de eigen ploeg.

De indeling wordt ondertussen steeds duidelijker tussen ambitieuze trekkers en de echte recreanten, daarom hebben we ook de trainingsfrequentie en -intensiteit opgedreven voor de "streberkes", maar jammer genoeg zullen we de ploegen telkens moeten samenstellen met een mix van de twee.
Het goede nieuws is dat we nog steeds meer leden hebben dan de gemiddelde touwtrekploeg; we zijn alleen niet vlug tevreden.

Hopelijk kunnen we op ons tornooi weer een paar ploegen extra verwelkomen, zodat we weer richting record van 2007 gaan?
Ons indoortornooi gaat alvast door (Getraind en Recreant) op zondag 8 maart (dus terug samen en op zondagmiddag)
Er is dit jaar ook opnieuw een tornooi voor jeugdbewegingen op zaterdag 7 maart.
Meer info via geert.versieck@telenet.be

Voor ons outdoortornooi voorzien we wat speciaals in 2011 (NOG specialer dan anders)! Voor het indoortornooi Jeugdbewegingen in 2010 ! Be warned!