<< HOME

Competitiedag te Gistel -

Toch geen mannenploeg dus. En dat was jammer want bij alle drie de Dames van de Competitieploeg was er wel iets loos (tijdelijk). Toch trokken we een schitterende eerste trek tegen KLJ Ruiselede (latere tweede) die we vlot wonnen. Bleek echter dat we zo vlot hadden gewonnen onder andere omdat één iemand al bijna "alles had gegeven". De tweede trek verloren we dan ook op even duidelijke wijze. Tweede wedstrijd tegen het Parochiebladje krak hetzelfde verloop. Maar nu was de motor helemaal opgebrand bij ons Natje: iemand deed het licht uit, (half) uurtje platte rust en einde tornooi... . Chapeau als je zo tot het einde kunt alles geven! Inderhaast werd reddende engel Kathy nog eens opgetrommeld, maar op haar gympies kon ze niet voldoende kracht zetten om de aanvallen van Fredotrans op te vangen. De concentratie was door de gebeurtenissen en de late wissel ook helemaal zoek. Jammer, want hierdoor verloren we minstens één plaats. De volgende trek hadden we wel "meer gepast schoeisel" aan, en herpakten we ons tegen De Pony's (1-1). Ook tegen De Stove een trek zoals we al een jaartje niet meer hadden gehad... . Een prestatie (nog maar eens) hoopvol, maar met tegenvallende resultaten. Hoopvol ook door de goede tests van Marc, Andy en Kathy. Nu nog wat meer concentratie en wil om ook de tweede trek te willen winnen... .

Recreanten : na de vertrappeling in de laatste twee GENSB-tornooien besloten we op de laatste training aan de start te werken, en zie : het wonder geschiedde!
Na twee wedstrijdjes aftasten en zelfvertrouwen op doen, hadden we liefst 8 wedstrijden na mekaar waarin we de tegenstander bij de start konden verrassen. Na de pauze waren we de concentratie wat verloren, maar bij de laatste trek lukte het nog één keer. Door onze starts hadden we korte wedstrijden en konden we onze naaste achtervolgers KLJ Uitkerke zonder al te veel moeite vooruit trekken.
Als voorspeld na de eerste competitiedag : als we wat meer gewicht hebben om de aanvallen te pareren, moeten we meedoen voor de eerste plaatsen. Maar toch : We moesten 1 heer door een dame vervangen en er was bij iedere trek een twaalfjarige aan het touw ! Toch een resultaat waar we dus trots op mogen zijn. We werden eerste en moesten alleen twee keer een gelijk spel toestaan. Eén zwaluw maakt de lente niet en we mogen niet zweven, maar toch een dagje om moed uit te putten ! De Ollie-test was zeer goed, maar niet geruststellend.

Jammer dat we met onze jeugdploeg onze start volgende week in Schijf toch niet kunnen gaan testen.