<< HOME

Eerste PCWdag in sneeuw -

Onze eerste ploeg haalde een vlotte 5de plaats (op 8). De Stove is onbereikbaar, De Pony's ook als ze voltallig zijn, en om Spivan te stoppen moeten we meestal ook wat geluk in het wedstrijdschema hebben. 't Parochiebladje verbaasde echter in positieve zin. De ondergrond was misschien in hun voordeel? We hopen het (voor de spanning). Tegen Eede trokken we goed, maar vergaten we in de eerste trek om achteruit te gaan. Bij de tweede trek hadden we overwicht, net als tegen Ruiselede en Fredotrans. Er kan dit jaar weer vanalles gebeuren in het tweede peletonnetje. En kleine details kunnen meerdere plaatsen verschil maken. Marc trok nog eens mee in de eerste ploeg. Hij deed dat heel goed, maar veel wedstrijden zouden duidelijk niet gezond zijn. Marc was wel de ideale "role-player".
Onze Recreantenploeg kwam met een 12- en een 13-jarige op de proppen. Daardoor misten we gewicht tegen de zware ploegen en waren we daar kansloos. James moet volgende keer redding brengen, graag samen met Feel. Dan moeten we zeker kunnen opschuiven naar boven toe. Zeker als Anthony zijn superdag kan overdoen.We werden vierde van negen en derde van de 5 aanwezige competitieploegen. We trokken een mooie overwinning tegen Ruiselede 2 en mochten in de laatste ronde de genadeslag toedienen aan de Fredo-Dames die nog niet waren bekomen van hun strijd tegen Ruiselede 2. Daardoor eindigen we voor hen met evenveel punten, maar met winst in onderling duel.
Door de koude zullen velen op dinsdag met stijve ledematen zijn ontwaakt. Maar 't was eens iets anders. En zo blijft onze competitie leuk... .