<< HOME

Functioneel bloot in Nederland - Geert

We waren er al eens tweede, vierde en derde. We wisten dus wat we wilden : die wisselbeker die nu (definitief) in handen is van Dufossé. Maar opnieuw geraakten we er niet aan onze sterkste (zwaarste) ploeg, ook al hadden we met James een serieuze verbetering tegenover de vorige jaren mee.
We werden wel eerste in de reeks, maar voelden de bui al hangen. We mochten rechtstreeks naar de finale. Maar na overleg met KPJ Eede trokken we een halve finale tegen hen, die we (nipt, maar terecht) verloren. Hadden we iets meer kans gehad dan zij tegen Dufossé? We hadden wel iets meer kilootjes, maar slechts een beetje meer. En ook Eede kon het gewicht eventjes neutraliseren door te blijven aanvallen. We zullen het nooit weten. De halve finale was dan ook de leukste wedstrijd van de dag. De strijd om de derde plaats werd een formaliteit.
Vanaf volgend jaar starten de ervaren ploegen met één persoon minder (8-9) tegen de campingploegen... Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. We zullen alvast niet meer moeten gemengd trekken om de verhoudingen wat in evenwicht te houden.