<< HOME

Indoor Berketrekkers - Hans

We waren mooi op tijd, en zagen de ene ploeg na de andere binnensijpelen. Uiteindelijk 13 ploegen, die elk 1 trek tegen elkaar mochten bekampen. 3 echte 6-tallen, de rest gewichtsploegen (7 tot 10 trekkers) -580kg. Daar zaten wij met een -550kg ruim onder. TTV Versieck als lichtste ploeg, het is ooit anders geweest.
We trokken niet echt slecht, maar konden enkel tegen de Highlanders (enige andere 6-tallenploeg onder de 650kg), de jongerenploeg van de Berketrekkers en de tweede ploeg van Heure de wedstrijd in ons voordeel beslechten.
We werden wel 2de in de 6-tallen categorie, wat ons een plaats opleverde in de finale van deze reeks. Een dubbele trek tegen de in Sijsele nog afwezige Démarreurs. Vol goede moed namen we onze plaatsen in aan het touw, maar het werd een maat voor niets. Het verschil in gewicht was gewoon te groot.
De afsluitende wedstrijden in de -580kg categorie waren een stuk spannender. Zeker de halve finale van Berketrekkers vs Groene Oase. De thuisploeg moest na een spannende finale enkel in Groene Oase 2 zijn meerdere erkennen.
Buiten begon het lichtjes te sneeuwen, dus werd er niet langer getalmd.
Volgende wedstrijd op de agenda: 27 februari – indoor Groene Kring Oost-Pajottenland. Hopelijk krijgen we dan wel een voltallige ploeg op de been.