<< HOME

Nationale competitiedag Berketrekkers - Hans

Opnieuw bang afwachten tot donderdagmiddag om te zien of we voor deze voorlaatste manche van de nationale competitie een voltallige ploeg konden afvaardigen, en het duurde uiteindelijk tot vrijdag om de laatste teamgenoot over de streep te trekken. Maar dus toch een mooie ploeg van 8, jammer genoeg geen coach.

Onder een stralende najaarszon, een inspannende maar gezellige dag.
7 wedstrijden voor, 8 na de middag. Allen op “Kempens niveau”.
In de nationale competitie begonnen we niet onaardig tegen de Janssens, maar hier en in de volgende trek misten we onze negende man. Nogmaals werd duidelijk welk verschil enkele luidkeelse aanmoedigingen hebben in onze prestaties op het veld. Zijnde van coach of willekeurige toeschouwer.
We moesten ons uiteindelijk tevreden stellen met een gelijkspel tegen de Berketrekkers. Jammer, we vonden allen dat er toch iets meer had ingezeten.
In de namiddag, in de competitie met allerlei mogelijke teamcombinaties, konden we twee wedstrijden tot een goed einde brengen. Veel meer zat er jammer genoeg niet in.
Met 8 mooi onder de 800kg, en toch de 2 zwaarste nog actieve trekkers in de ploeg. Het extreme gewichtsvoordeel zijn we kwijt, en tegen 11 (!) effectief getrainde 16-18 jarigen hebben we geen verhaal (al waren we daarin niet alleen). Maar de spirit blijft, en dat zullen er velen wellicht maandag, zelfs dinsdag, nog geweten hebben.