<< HOME

BK op 10 aug komt er aan -

Na een kwakkelseizoen, op meerdere gebieden, gaat het nu eindelijk over de knikkers op het BK! Na een geslaagde generale repetitie gisteren zijn nu ook onze tegenstanders bekend.

De heren acht (vrij) krijgen een leuke reeks met De Mersch Gebroeders en Demarreurs en Fam Janssens. Eerste plaats moet vastliggen en wij, wij mogen eindelijk tonen dat we op volle sterkte WEL kunnen winnen tegen de Pajottenlanders! Zeker met achttallen is alles minder dan zilver "ronduit slecht"! Geen Mertensmannen te vinden. Ook Vandakker, sterk presterend in de competitie, zit er niet bij.

De Beloften krijgen een eerder kleine maar pittige reeks : met De Berketrekkers, Elektrotrekkers, Fam Janssens en Powerrangers is alles mogelijk. Mogelijks komt daar nog een tweede Berketrekkersploeg bij. Zonder hen valt slechts 1 ploeg af voor de halve finales. De concentratie zal geen enkel moment mogen verslappen. Elke wedstrijd is een afvalrace. Wie verliest gaat er uit... .

Bij de zestallen (onze klasse!) ook interessante wedstrijden met Fam Janssens (1 ploeg maar??) Mersch gebrs, Gezusters en Verre familie en ook de Demarreurs. Heel jammer dat de Kempische ploegen hier geen gebruik van maken om tegen hen te trekken. Als de Pajotters enkel tegen FJ kunnen trekken, hebben ze geen representatief staal van de Kempen gekregen. Ook hier ligt niks van de uitslag vast, al blijft FJ natuurlijk wel de favoriet. Wij zijn het aan onze status verplicht ambitieus te zijn. Een leerrijke reeks, voor alle ploegen.
Nu maar hopen dat de grond wel het efficient gebruik vd schoenen toelaat!

Het wordt een interessante dag!