<< HOME

Dubbel Succes! - Geert

Het niveau van het tornooi te Ruiselede viel eigenlijk serieus tegen. De overmacht van Versieck 1 was dan ook heel groot. Nooit gedacht dat we het jammer zouden vinden dat De Stove er niet bij was. Onze jeugd/lichtgewichten werden 5de, na de Legend Highlanders, Team zjeelzat en KLJ Ruiselede. Knappe prestatie.

Op bezoek bij KLJ waregem hebben we meestal meer dan 1 ploeg, en we proberen altijd de ploegen zo gelijk mogelijk te verdelen.Daarom konden we er nog nooit winnen. Dit jaar waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar beiden meer dan behoorlijk goed. In de Kwartfinale moesten de 2 versiecks onder elkaar uitmaken wie zou doorgaan. Onze Herenploeg won de derby en daarna ook de eerste plaats. De gemengde ploeg werd dus gedeeld vijfde (op 16 ploegen). Mooi, zo zonder reserves.

Op het tornooi in Lierde was er een aparte Gevorderdenklasse. Met een vermoeide Erik aan de kant en de lichte jongens Ed en Mathieu, waren we te licht om de vele kilo's bij de tegenstanders te kunnen stoppen, zo zonder schoenen. We trokken enkel gelijk tegen Wieme die hetzelfde probleem ondervond. "Kansloos"