<< HOME

Indoor Sijsele - Geert

Zoveel ploegen, telkens, in oktober… zo weinig indoor. Maar wie ons kent weet dat we bij TTV Versieck kunnen toveren. Slechts zes ploegen, maar we maakten er toch een ferme middag van. Zware (dubbele) trekken zorgden ervoor dat iedereen moe en voldaan naar huis kon terugkeren. Berketrekkers, Rukkers, Demarreurs en Mersch gingen de strijd aan, samen met 2 eigen ploegen. Mede doordat we 3 van onze allersterkste trekkers hadden uitgeleend, was onze deelname niet het verhoopte sportieve succes… maar dat zal ook aan de tegenstand hebben gelegen!
Na de voorronde kwam Mersch als eerste uit de bus, Demarreurs op 2, rukkers op 3 en de Berketrekkers maakten de halve finales vol. Even gesakker bij de Demarreurs, dat Mersch niet moe zou zijn tegen Berketrekkers, en zijzelf waarschijnlijk wel (tegen rukkers). Maar dat liep even anders : in een harde eerste trek, konden de jonge Berketrekkers, op 30 cm van het einde, Mersch afstoppen en het vervolg laat zich raden. Ook de tweede Berken-overwinning was een logisch vervolg. De Berketrekkers konden hun truukje ook in de finale nog es overdoen en schoven zo op naar de dagwinst. Een straffe stoot, voorwaar! Tweede werden de Demarreurs, hun dag was vooral geslaagd omdat ze hiermee het indoorcriterium wonnen! Mersch derde en Rukkers vierde. De beide versieck-ploegen daarachter. DANK AAN DE AANWEZIGEN! Het was een schitterende training!

Als toetje hadden we nog een interprovinciaal tornooitje voorgesteld (4 provincie-ploegen). Echt nodig was het niet meer, want enkelen waren al heel diep gegaan. Andere strijders werden wel nog bereid gevonden, en konden zich nog 3 trekken lang goed amuseren! Dit tornooitje werd gewonnen door Vlaams-Brabant, voor Oost-Vlaanderen, Antwerpen en West-Vlaanderen.
KLEIN, MAAR GOE!