<< HOME

Beveren Ijzersterk - Geert

Het kost mij altijd weinig moeite deelnemers te vinden voor het tornooi in Beveren aan den Ijzer. Dat ze elk jaar moeite doen om HET LEUKSTE TERREIN VAN HET JAAR te hebben, is daar allicht niet vreemd aan! Dat ze slechts 1 eurootje voor nen rodenbach vragen helpt natuurlijk ook om dit een gezellige avond te maken.
Filosofische vraag : is het ondanks het weinige contact met officiele tornooien, dat ze een dergelijk tornooi (terrein) hebben, of juist dankzij datzelfde? Feit is dat het Touwtrekken er belangrijk is, en niet zomaar een uurtje of twee moet opvullen. Schitterend!
Versieck werd er vierde (podium gemist door blessure in laatste trek) en gedeeld vijfde. Een beter resultaat dan vooraf verwacht. Farah deed het dan ook meer dan behoorlijk in haar eerste tornooi. Cynthia bevestigde, en Jurgen is al een paar maanden heel goed bezig. Ook Erik piekte in Beveren. Even goed een heel goed tornooi voor Sander, Ponsac, Nan, Lorenzo, Bogdan, Mathieu, Frederik, Geert. Sofie trok zelfs tot de stukken eraf vlogen! ;-)
Het niveau lag weer heel hoog. hopelijk zien we weer enkele teams uit Alveringem in oktober te Sijsele! Het zijn daar blijkbaar vooral plezante mensen!