<< HOME

Versieck International!!! -

Versieck International!!!
Eind juli gingen we naar Nederland om er in Nieuwvliet de wisselbeker bij de gemengde teams weg te kapen, los eerste zonder enig vee verliespartij! Het herenteam (nochtans 8 tegen 8 dit jaar) was te licht en werd gedeeld laatste. Ons D-team presteerde boven zijn niveau maar met 12- tot 4-jarigen waren we toch geen partij voor ploegen die uit 14-jarigen bestonden. We zien al uit naar een revanche volgend jaar!
We konden Cynthia overhalen ook es aan het touyw te staan, met een eerste plaats alms beloning!

In Engeland hadden we Lorenzo en Hannes in de lichtere klasses wat beukwerk laten verrichten en ze trokken zich de pleuris! Cynthia stond de eerste keer op TTbottines en moest worden opgelapt met energy gel, suiker, isostar en een massage van Fred, maar ze hield vol aan de zijde van Sofie (eindelijk weer in Engeland geraakt!). Stefanie riep nog harder dan in Belgie en ons zwaar catchweight-team kon alle trekken winnen (zonder puntenverlies, ondanks zwaar kantvoordeel). Frederik, Erik, Marc, Geert en James wonnen zo de NATIONALE ENGELSE TITEL FIVE A SIDE!
Een memorabele prestatie in een van de TOPLANDEN in onze sport!


Vrijdag 23 aug vertrekken 5 van onze strafste jeugdtrekkers naar Duitsland voor het Internationale Gensbtornooi. Zoals het er nu uit ziet zouden ze er samenwerken met 3 trekkers van Wieme. We hopen dat ze de tweede ronde halen, zelfs in dit prestigieuze tornooi!

De "thuisblijvers gaan op zaterdagmiddag naar Volvo-Trucks Gent om er onze sport te promoten en 's avonds naar Herzele, waar de Pajotse ploegen verder aan hun steile opmars verder werken. Op maandagavond gaan we naar het TE GEKKE tornooi in Beert woor de aporheose van het Pajots Criterium!
Daarna begint de school weer en kunnen we wat rusten... NOT!