<< HOME

Als een virus in Wuustwezel - Geert

Als een aggressief virus had onze jeugd zich vandaag in wuustwezel verspreid over verschillende ploegen. Met wisselend succes evenwel. Een interessant namiddagprogramma voor de Heren en een heel leuk recreantentornooi als afsluiter maakten er opnieuw een goed gevuld dagje van.

Onze jeugd trad in versreide slagorde aan : Jonas en Namfonh mochten ervaring opdoen bij Fam Janssens, de ploeg was echter te onevenwichtig (en te jong) en kon geen punten rapen. Sander mocht als anker en samen met Ebe de Boerekes versterken, het is evenwel heel moeilijk om je vlug aan te passen aan hun tempo en manier van trekken. Drie puntjes was de oogst. Een beetje jammer ook dat de trekkers die we uitlenen niet MEER gecoacht worden. Dan zouden zij er nog meer aan hebben! Of durven de coaches van de ploegen niet goed reageren op hun gast-trekkers? Ed, Ponsac en Linda mochten aantreden bij de Berketrekkers en zij haalden wel een zeer bevredigend resultaat. Ed had het even moeilijk met de handen, maar herstelde naarmate het tornooi vorderde. Knap resultaat !
Een wagen vertrok alweer naar Maldegem toen de middagtrekkers toestroomden.

In het middagprogramma schuift TTV Versieck steeds meer op naar een minder zware ploeg. We hadden in het begin 2 trekkers in ons achttal staan van nauwelijks 62 en 63 kilogram. Twee jaar geleden was dit nog ondenkbaar!
Het hield ons ook niet tegen om een punt af te snoepen van De powerrangers (schitterende vechtlust!). En na inbrengen van Erik trokken we ook gelijk tegen Vandakker, en we wonnen zelfs van Jagersrust (zelfs nadat we er trekker uit lieten!)
Het leukste is dat we merken dat de technieken die we (sommigen) op training zien, wel degelijk renderen. Soms zelfs tot verbazing van onszelf hoe goed het wel gaat. Alweer een heel goede Touwtrekmiddag!!!
Ploeg : Hannes, Hans, Mathieu, Frederik, Lorenzo, Jurgen, Bogdan, Erik/Ed.
Ponsac deed ondertussen opnieuw mee met de Berketrekkers en haalde een straffe derde plaats!

James en Geert mochten tenslotte nog in actie komen in het recreantentornooi. We trokken heel mooie wedstrijden (naast een paar makkelijke) en in de voorlaatste ronde was er de "finale" tegen Pantless Power, een groep HighlandGamers waarbij enkelen toch nog echt boven onze Hans uit zouden tornen. Een bende bedriegers ook want ze hadden wel degelijk pants aan! Niet dat ikzelf daar belang aan hecht... :-)

Beide ploegen hadden alles gewonnen tot dan toe, en wij zelfs een stuk vlotter. Bijna konden we hen afstoppen, maar de middellijn lag een meterke te dicht. Het verschil in kracht was te groot en per 30-40cm werden we over getrokken. Hoewel niemand van ons op zijn tandvlees zat, verging het ons in de tweede trek hetzelfde, en zelfs nog een stuk sneller. Jammer, maar een verdiende winnaar!
Een ideale afsluiter voor Geert, James, Hannes, Erik, Mathieu, Ed.