<< HOME

Competitie West 1 : Ruiselede - Geert


Dit jaar treden we nog slechts met 1 ploeg aan in competitie. We werden zesde. Kansloos tegen Spivan, Pony's, De Stove en 'tParochiebladje. Ook Fredotrans won verdiend. We verloren een jammer punt tegen Ruiselede, maar dat kwam ons gelukkig niet duur te staan in de afrekening. Wel duidelijke winst tegen KPJ Eede en De Daltons. In het begin kon er nog een beetje een trapje worden gezet, op het einde niet meer. Hierdoor was er op het einde een gans ander resultaat dan in het begin mogelijk, omdat op het einde enkel het gewicht de doorslag gaf.

Bij onze recreantenploeg trokken we volop de kaart van de jeugd (4jeugd, 3dames, 1man) en kregen we de hulp van iemand van Fredotrans. Er waren na de voorrondes liefst 4 ploegen die alle 4 even grote kans op het ereschavot hadden. In de kruisfinales konden we evenwel de Dames van Fredotrans uitschakelen. De ploeg van Uitkerke was op een rare manier naar de finale doorgestoten, waardoor de finale niet meer zo lastig was als de kruisfinale. (De coach die de toss won, bleek eigenlijk meer fan van de tegenstander en koos dus de moeilijkste kant)We wonnen verdiend de recreantenklasse.
Mathieu werd ingeschakeld bij Uitkerke 3, en ons Rosa werd uitgeleend aan de dagoverwinnaars Spivan.

Hoedanook beloftevolle wissels op de toekomst bij onze jeugd. Ook bij de competiteploeg werd n nieuwe trekker zonder voorbereiding voor de leeuwen gegooid.

Mede door de ENTOUSIASTE aanwezigheid van KLJ Uitkerke een stralend tornooi.