<< HOME

Super bij de Berketrekkers - Geert

Waren alle tornooien maar zo gezellig!!!!!! Iets minder koud had wel gemogen... . Dat is wat iedereen van onze ploeg dacht. Hans, Bogdan en Michaa trokken samen met Nan en de extreem lichte meisjes Linda en Namfonh (die als dames telden). Alexandra mocht mee om eens te proeven en Sofie kwam ook een tweetal trekken aan het touw, ondanks zware koorts. Frederik moest in extremis afzeggen en Marc moest dat puin ruimen. We zagen een schitterend Versieck : kortste wedstrijd was 1min27, de meesten meer dan 2 minuten. Alexandra trok haar eerste tornooi, hopelijk durft ze nog terug te komen. Proficiat aan haar! Ook aan Sofie die warmer had dan de vuurkorf waar ze naast zat, maar toch enkele keren kon meetrekken. We hadden zelfs 3 trekken van meer dan 3 minuten (twee keer wonnen we dan nog, 1 keer jammerlijk verloren). Ook de twee lichte meisjes Namfonh en Linda trokken schitterend (als Dame meegeteld!) en we bewezen dat we volharding hadden! Sommige leden trekken al 5 jaar en hebben nog nooit 3 minuten moeten trekken. Trots op jullie allemaal!

Ed en Ponsac werden opnieuw ingeschakeld bij De Berketrekkers en deden het schitterend, ondanks dat Ed na zijn derde trek al volledig leeg was. Vooral na de knappe bijsturing van Berketreker Niels trokken ze weer heel goed.
Wijzelf trokken na meer dan drie minuten Wieme over de streep en juist bij de trek tegen de tractorvrienden bleek onze eigen chrono niet klaar, waardoor we niet voor de 3 minuten aanvielen maar erna en maar 2 in plaats van 3 punten haalden. De laatste trek tegen de Berketrekkers hadden we mss wel moeten winnen, maar Marc was volledig uitgeput (een vervanger rekent niet op een volledig tornooi) en kon zijn voeten niet meer verzetten, waardoor De Berketrekkers na een spannende 3min20 toch nog wonnen, hoewel wij hen eerst hadden in beweging gekregen. Jammer dat Fred naar de tandarts moest 's middags en zo niet mee kon, hij had zeker voor extra punten kunnen zorgen.
We werden 9de van 11. De 8 ploegen voor ons waren onberijkbaar. Met lkleppers/uithoudingsploegen als Lagerweij (2x), Janssens, Renswoude, Jagersrust, Vandakker, Mertensmannen en Berketrekkers.

Onmenselijk hard voor een ploeg als Versieck, maar ik eindig zoals ik ben begonnen : waren alle tornooien maar zo leuk!