<< HOME

Bij Wieme in Maarkedal - Geert

Over het tornooi van Wieme kunnen we eigenlijk redelijk kort zijn. Zoals dit tornooi zijn er te weinig georganiseerd. Het beste bewijs dat een beetje extra werk al een heel andere indruk geeft : een vlaggetje hier, een cocktailbar daar,… Door het lekkere weer ook een pak minder kantvoordeel dan vorige editie.
Jammer genoeg slechts twee recreantenploegen : het wordt moeilijk om die volgend jaar nog te kunnen overtuigen om mee te doen. (Schitterende T-shirts trouwens : “Nonkel Jo is van oes” In andere omstandigheden kon dan beslist worden om recreantenploegen, een mannetje extra te geven, maar omdat dit tornooi meetelt voor competitie en VlaS-beker, is dat niet zo evident. Maar we mogen, de mannen van Wieme zeker niet onderschatten! Hopelijk kunnen ze integendeel nog meer recreanten warm maken.

Ook op het veld niks nieuws onder de zon, al hadden we niet graag tegen een volledige combiploeg van KLJ Ruiselede getrokken! Voor de rest : kansloos tegen De Stove en overschot tegen Wieme, ware het niet dat Hans uitgleed net toen we wilden vertrekken. Het was te laat om te herstellen omdat ook de anderen waren gekanteld. Toen we daarna naar de “slechte kant” moesten, stelden we wel duidelijk orde op zaken. Ook een ferme prestatie van onze combiploeg die minder dan 550kg woog, maar toch knap stond te trekken. Gedeelde vierde plaats na Stove, Versoieck en Wieme. Naats KLJ Ruiselede en Parochiebladje. Zoals al enkele keren gezegd : we hebben heel goede vooruitzichten voor de komende twee jaar met onze jeugd en dames.