<< HOME

Mertensmannen landbouwfeest - Geert

Onze Gensbploeg mocht in Meerle openen tegen De Grasgrieten, de eerste trek was spannend, maar we vochten net niet lang genoeg. Grasgrieten wonnen verdiend. Nog maar eens kapot na de eerste trek, omdat deze een zware is! Misschien moeten we toch n half uurtje eerder vertrekken en opwarmen zoals het hoort??? Maar het is natuurlijk al een flink stuk rijden... . Na deze eerste trek was het vuur al gedoofd en er was geen vonkje meer om de fighting spirit terug op te starten. We haalden 1 puntje tegen de jonge Fam. Janssens-ploeg. Ik was meer dan ontgoocheld. Het opbeurende nieuws kwam vanop de website van de Grasgrieten : ze noemden ons "sterker dan anders". Misschien waren we gewoon opgebrand na de felle eerste trek... Toch moet ik nog eens ernstig nadenken als we aan het BK gaan meedoen met onze jeugd! We willen reclame maken in Damme... deelname is niet per defenitie reclame... .

's Middags starten onze heren 8tal wisselvallig. Opeens lag de cola van Lorenzo op zijn maag, toen we werden opgeroepen aan het touw zagen we opeens dat deze niet meer op zijn maag lag. Buitenstaanders veronderstelden uiteraard dat Lorenzo gewoon teveel had gezopen. MAAR de resultaten leden er niet onder en we hadden de meeste lastige tegenstanders al gehad! Het werd beter en beter :
Verlies van Powerrangers en beide F Janssens ploegen, geljk tegen Vandakker en Berketrekkers, maar wel winst tegen Mertensmannen en Powerrangers 2. De drie winnaars stonden ver boven de rest, de andere 5 veroverden punten en lieten dan weer andere liggen, waardoor we op de 4de stek eindigden! (Met 8 op 21).
Maar zoals gemeld, de andere drie waren een klasse sterker. Halve finale en brons brachten geen verrassingen voor ons.
De Vlasbeker is geen doel op zich, maar zou wel n mooi extraatje zijn. Hiervoor deden we een behoorlijke zaak. Als Berketrekkers de oversteek wagen, moeten we telkens voor hen eindigen!