<< HOME

Ruiselede in de regen - Geert

Het experiment slaagde niet helemaal onder andere omdat Hannes (voor het eerst in heel lange tijd!) een offday had. Ik bleef hopen op beter tot het eigenlijk te laat was : voor de laatste wedstrijd tegen De Stove moest Marc zich niet meer vuil maken. Want vuil was het : constant een lichte regen en een smerige wind om ons hoofd. Er zullen er meerdere ziekjes zijn morgen en overmorgen. Het terrein werd herschapen in een modderpoel en de wedstrijden waren een ware loterij. Mark S. moest zelfs overnemen als coach omdat ik geen voeling meer had met het terrein, nog nooit gebeurd. Temeer omdat de Recreanten na een tijdje ook in dezelfde baan hadden getrokken. Was het de bedoeling om op uithouding te gaan, dan lukte dit hoedanook niet door de gladde baan.
Bij het andere team een soortgelijk probleem : James deed wel zijn uiterste best, maar zoals gevreesd had hij een zeer lastige dag. De optie om Erik nog eens vanachter te zetten werd getorpedeerd doordat de reserve vandaag helemaal in duigen was gevallen.
Op De Stove na kon iedereen van iedereen winnen, maar dus ook verliezen... .
Misschien toch te optimistisch om voor twee eerste ploegen te gaan? (Tweetal ervaren trekkers tekort, hiervoor?)
Of misschien moeten we het experiment juist herhalen!
Versieck haalde 9 op 18 en Versieck2 6 op 18. De 2 won tegen Gaperke en Parochiebladje, twee ploegen waartegen de 1 slechts had gelijk getrokken. Maar deze laatsten hadden wel nog gewonnen tegen Wieme en in het onderlinge duel (en nog eens gelijk tegen KLJ Ruiselede). Dus een wel erg rare uitslag!

Met Versieck 3 stelden we nog 6 dames en 2 heren op. We hadden een (op de ankerman na) lichte ploeg en konden het achtste paar voetjes op de gladde ondergrond niet benutten. 7 op 9 in de eerste drie ronden, maar daarna nog slechts 2 op 12. Ondanks het weer soms wel leuk, maar meestal TE vlug gedaan. Behalve dan die harde, lange, RARE strijd tegen KLJ Waregem (1-1).
De nieuwe Jurgen deed het goed, maar zal vandaag, op de gewone schoenen glijdend, niet zoveel hebben bijgeleerd als vorige week.

Het is leuk zoveel mensen van je eigen team te zien rondlopen op en rond het terrein!!!

We eindigden met een minpuntje in een overbodige afkamping tegen Wieme : Hans gaf voor de eerste keer dat ik het weet op voor we echt verloren waren, maar vooral : Nathalie daarentegen wou NIET opgeven.
En toen ging het licht...
UIT.