<< HOME

Bij de electrotrekkers te Wuustwezel - Geert

's Morgens stuurden we 5 jeugdtrekkers de wei in : Mathieu, Ed en Ponsac, maar ook de onervaren Namfun en Linda, twee lichtgewichten. We werden aangevuld met een heel ervaren Berketrekker als anker en 3 overtuigende Mertensmannen. De gasttrekkers trokken als een geoliede machine waardoor de coach zich kon concentreren op de eigen trekkers! De kracht van De Mertensmannen-mannen en van de Berketrekkers-trekker was zo groot dat die van ons alleen nog voor de peper en het zout moesten zorgen! Onze jeugdtrekkers hebben de meest waardevolle training van hun carriere gehad! 10 punten was het onverwachte resultaat! Proficiat aan alle 5 en hartelijke dank aan de Mertensmannen en de Berkie!
Ponsac zou 's middags nog bij De Mertensmannen2 meetrekken! Hij zal goed geslapen hebben...

Onze middagploeg : Hans, Frederik, Lorenzo, Hannes, Jurgen, Andy, Bogdan, Erik.
's Middags was Erik te laat waardoor we startten met Marc. Ook Bogdan, onze internationale vedette uit Oekraine, was na twee jaar nog eens van de partij (zonder enige training!) en Lorenzo had zijn buurjongen meegebracht : Jurgen. Ook Jurgen had nog geen Touwtrekken als sport gezien, en had dus nog nooit getraind.
Gelukkig hadden we een gediplomeerd initiator aanwezig ;-) en Jurgen kreeg een SNELcursus. Door een reglementswijziging dat onze tegenstanders 60kg minder mogen wegen dan vroeger, moesten we wel kostte wat het kostte punten halen. Hans zou het zich zeker beklaagd hebben dat hij De Ronde niet live had kunnen volgen.
In de eerste ronde wonnen we al direct beide trekken (Mertensmannen2). In de tweede ronde bleven we steken op een gelijkspel (Powerrangers2) en de derde ronde (tegen Vandakker) wonnen we weer... . Een plaats in de kruisfinales leek het minste van onze mogelijkheden. Maar toen ontmoetten we Powerrangers 1 en Mertensmannen1 en dezen konden we niet uit hun put sleuren... De Electrotrekkers moesten er wel weer aan geloven.

Jurgen werd bij iedere trek beter en beter en Erik kwam Marc net op tijd vervangen, we zouden nog eens wat punten gaan pakken, seh!

MAAR we lieten De Boerekes het initiatief nemen en zij trokken ons uit onze putten! De wereld op zijn kop, maar geheel in hun stijl.
Andy's rug begon te verkrampen en Lorenzo begon te voelen dat verbouwen ook niet goed is voor de uithouding. De tegenstanders waren ondertussen ook al gewaarschuwd voor ons, en onze drive was weg.
Gevolg : geen punten meer tegen FJ Retie2, Berketrekkers, FJ1 of Jagersrust.

Volgende keer wat langer volhouden en blijven focussen!

TTV Versieck : 8punten (Erik Versieck : 0punten, haha) Achteraf bleek dat we de makkelijkste ploegen eerst hadden gehad en dat we alleen nog tegen De Boerekes toch hadden moeten kunnen winnen!

Proficiat aan allen, maar vooral aan Jurgen en Bogdan.
Hoopvol om op 22 april naar De Powerrangers te gaan!!!