<< HOME

Dienstmededelingen - Geert

Datum en plaats van het BK is bekend : zondag 19 augustus te Vivenkapelle! Voor ons op organisatorisch vlak (eigen oktobertornooi) een vergiftigd geschenk en dus een flinke tegenvaller. Maar wel bijna een thuiswedstrijd, dus we gaan er de goede zijde van meepakken en volledig gaan voor MINSTENS 1 gouden plak!

Voor Manegetornooi te Lochem op 18/3 hebben we GEEN ploeg rond! Jammer...

Wie neemt nog n maandagje verlof voor de reis naar Melbourne? zaterdag 9 tot maandag 11 juni! Voor ons jubileumjaar neemt de kas een groot deel van de kosten over.

De competitie West zou volgens de eerste berichten bestaan uit alle zondagmiddagtornooien die voor 1 april zijn aangevraagd (waarschijnlijk ook de feestdagen). De competitie is mogelijks geen doel meer op zich voor TTV Versieck : op recreantentornooien waar we maar enkele getrainden verwachten zullen we onze ploegen splitsen, zoals we altijd doen op gewone recreantentornooien. We blijven de organisatoren op de best mogelijke manier steunen. Op tornooien waar we meerdere getrainden kunnen ontmoeten gaan we dan weer voluit meedoen voor de dagoverwinning. Op 1 april weten we al meer welke richting we uitgaan en na enkele tornooien zal de situatie duidelijk zijn! Hopelijk is de situatie dan wel dat we voor de eerste plaats gaan! We starten dus hoe dan ook met onze beste ploegopstellingen op Paasmaandag in Ruiselede, waar telkens de Westvlaamse klassiekers zijn!