<< HOME

Nieuw seizoen komt er weer aan - Geert

Een behoorlijk aantal trekkers vallen weg, waarbij toch een paar vaste klanten op training. Sportief moeten we dan ook realistisch gezien een stapje terugzetten -hopelijk om er straks weer twee vooruit te gaan. En ons tornooi kan nauwelijks een nog mooier schot in de roos zijn. Tenslotte valt ook de impact van de Westvlaamse Competitie grotendeels weg.
De eerste bestuursvergadering voor het seizoen liet me achter met meer vragen dan antwoorden (het was ook weer een ouderwetse vergadering die niet voor 01u kon worden afgerond). En toch is het minstens even belangrijk dat iedereen eens aan het woord komt, als dat er zaken gestemd worden.

Wordt dit dan een triestig jaar? Waarschijnlijk niet!!!! De ervaring leert dat alles zijn weggetje vindt eenmaal we weer begonnen zijn. En dat we wel weer zullen weten waar we naartoe willen als we aan het eerste kruispunt komen. Veel zal ook afhangen van de eerste trainingen en wedstrijden.
Alvast op vlak van initiaties en promoties voorzien we dit jaar nog wat meer projecten.
Wat betreft de tiende editie van ons outdoortornooi : naarmate alles concreter wordt zullen de verhoopte witte konijnen wel uit de hoed komen.

Ons indoortornooi vindt alvast al plaats op 14 januari, en nog in december starten we alweer met het trainen. Dus het wordt weer een lekker lang seizoen!
Mogelijks praten we over een jaar alweer over "het recordjaar 2012".