<< HOME

Met de billen dichtgeknepen in Moorslede - Geert

Het terrein was geen echte glijbaan, want kappen ging nog net, al moest je je er wel op concentreren.
TTV Versieck 1 opende tegen The Legends, de Highlandgamers die ook al in Poeke waren (zij het met een grotendeels andere ploeg). En Versieck won 2 keer moeizaam, dat leek voor hen op dat moment een slechte prestatie. Later zou echter blijken dat ze het ook De Stove moeilijk maakten, en dat was toen de Highlandgamers al moe werden in de voorlaatste ronde. Ze trokken later ook gelijk met KLoJo's-KLJ Ruiselede.
Nauwelijks bekomen en zonder reserves lootten we in de tweede ronde KLoJo's. We raakten niet verder dan een gelijke trek. Het is opmerkelijk en bewonderenswaardig dat iedereen positief bleef, ondanks dat iedereen besefte dat we weer punten hadden laten liggen tegenover de Westvlaamse titel-verdedigers.
In de vierde ronde hadden we geen kans tegen De Stove, die alweer verder uitloopt.
Stove 21p, Versieck 16p en KLoJo's 14p.

Voor de tweede ploeg werd gekozen voor 3 dames, 4 jeugd en Lorenzo als eenzame heer. Hoewel het allemaal ervaren trekkers betrof, haalden we slechts 1 puntje (tegen 't Parochiebladje). Misschien was de ploeg te licht? Lorenzo zweeft tussen ploeg 1 en 2, de Dames (Nathalie, Steffi, Nan) hadden in St.-Andries al bewezen dat ze een plaats in de eerste ploeg mogen ambieren. In deze Jeugd (Sander, Jonas, Damon, Mathieu) heb ik ook heel veel vertrouwen, want ze trekken HEEL technisch. En toch was het geheel onvoldoende. Een eensluidende verklaring heb ik niet. Misschien was het geheel te heterogeen? Het kan toch niet allemaal de schuld van de stoppelparty de dag voordien zijn?

Door omstandigheden (samenstelling van ploeg 1 en 2) kwamen enkele zwaargewichten in ploeg 3 terecht bij de Recreanten. Erik (net terug uit rugblessure) kon rustig weer opbouwen zonder forceren. Samezn met Marc en Geert zorgden ze voor een overwicht aan het touw. Samen met Ilse en Veerle en onze twee nieuwe aanwinsten die hier hun vuurdoop kregen : Ed en Ponsac (16 en 14 jr). Ook zij moesten niet al te diep in de energievoorraad tasten want de poule werd zonder problemen gewonnen. Het ware echter niet nodig geweest bij de gevorderden mee te doen, al vraagt een mens zich af wat we zouden hebben gedaan tegen Versieck2. Als we es allen op training zijn, kunnen we het testen?
Maar een mens moet met meer rekening houden bij revalidatie of opbouw, dan alleen maar een maximaal resultaat.

Een geslaagdse dag, al vielen de punten van 1 en 2 wat tegen. We weten weer waaraan te werken.