<< HOME

zestal getraind op molenfeesten - Geert

Johan had er (waarschijnlijk op zijn eentje) een meer dan gemiddeld tornooi georganiseerd. De meeste klassiekers van in de Antwerpse competitie waren aanwezig, en omdat het zestal was, waren wij er ook.
Bij de Getrainden had Johan een combinatie gevonden tussen de zestallen/combiregeling zoals we al jaren in West gewoon zijn, maar waarvan enkele Kempische individuen soms doen alsof het hopeloos ingewikkeld is, EN een combisysteem met gewichtsploegen, aangevuld met voordelen voor jeugd, andere voordelen voor dames en nog anderen voor beloften, waarbij dan weer anderen doen alsof hun rekenmachine dit niet aan kan. Deze slechtbedoelenden ten spijt leverde het echter een leuke mengeling op, waarbij elk type ploeg een eerlijke kans kreeg. Daarom was het eigenlijk een beetje jammer dat er niet meer ploegen op het appel waren. Versieck en een halve Wieme-ploeg waren alvast bezoekers die een leerrijke middag hadden. Wij experimenteerden met ploegsamenstelling en opstelling, maar ik kreeg nog geen uitsluitsel over de beste manier. Ondertussen werd wel beslist in te schrijven voor het BK.

Het resultaat was wel nog niet denderend... maar de sfeer was heel goed.

Het terrein was beter dan gemiddeld in West en het trekpleizer was beter dan gemiddeld in Antwerpen. Johan had ook nog voor leuke aandenkens gezorgd, dus we hadden een interressante en leuke middag achter de kiezen.