<< HOME

De Haan : 2 ploegen - Geert

Anthony was er wel bij, wat zeer motiverend is voor mij, maar helaas niet als trekker. Tegen het volgende competitietornooi is hij normaal uit het gips en hersteld, en dat moet al voldoende zijn voor die extra 40cm!
Het is niet leuk dat vele trekkers andere verplichtingen hebben, maar KLoJo's was helemaal afwezig, net als JupilerBoys , en 't Parochiebladje had alweer een noodploeg, met iemand zonder enige ervaring in een Getraindenploeg : ook al doen ze het voortreffelijk, het is teveel verwachten van een nieuweling. De kloof tussen de nummers 1 en 2 en de rest van de ploegen was heel groot. We kwamen nooit meer in de problemen.

Wijzelf hadden lang getwijfeld of ons tweede team nu recreant of gevorderd was. Maar omdat alles in 1 poule zat deed het er alleen voor de competitie toe. Het was een foutje om ze Getraind te noemen, want we haalden 5 punten en dat is eigenlijk enkel goed voor een joker in de competitie (onze tweede en laatste joker). Het zijn echter nog altijd meer punten dan De Jupilers, die afwezig waren, maar wel minder dan een sterk 't Gaperke. Recreantenploegen als Stove mixed en 2x KLJ Uitkerke eindigden echter voor ons. De ploeg was niet optimaal samengesteld met voor James 3 ipv 4 jeugd, en bij de 5 dames enkelen die zich beter amuseren als Recreant (wat GEEN verwijt is!). Een van die 5 was ook de gloednieuwe trekster Nicoline, die geen enkele ervaring had. Het duurde een tijdje tot ze haar weg vond, maar bij elke trek werd ze beter. Zeker een trekster die het verschil zal kunnen maken, als ze haar maximale rendement zal halen. Dat belooft voor later! Nathalie was ook aanwezig en stond te popelen om mee te doen (zou ook wel een verschil gemaakt hebben!) maar de gebroken ribben zijn nog veel te vers... .

Het is echter heel goed voor de ploeg dat enkele geblesseerde trekkers of liefjes/vrouwen van trekkers, nu ook een pa van ... aanwezig zijn voor de ploeg! In de voetbal praat men altijd over die twaalfde man, maar ook bij Touwtrekken is er een rol weggelegd voor niet-trekkers! En het toont ook de interesse in de ploeg bij de geblesseerden! BEDANKT SUPPORTERS!

Een brede basis voor de eerste ploeg ... heren/dames uit de tweede ploeg die flirten met dat eerste team ... jeugd die al volledig klaar staat voor dat tweede team, hoewel ze nog een paar jaar jeugd blijven ... en de meeste anderen die nu al of toch op redelijk korte termijn geen verzwakking voor dat tweede team zouden zijn :
Het belooft veel goeds... voor als we ooit eens bijna allemaal aanwezig zouden zijn.