<< HOME

St-Andries (comp) : Erik en de dames grijpen hun kans - Geert

Iedereen had een reden, maar om de aanwezigen te bevoordelen werd de drankkas door de TTVkas betaald vandaag. Lorenzo was ook beschikbaar, dus houdt dat nog tegoed. "Ieder nadeel hep ze voordeel" zei een rare Nederlander (zijn er andere?) De vele afzeggingen zorgden ervoor dat de 3 dames van ploeg 2 naar ploeg 1 mochten opschuiven en mochten proberen tonen dat ze een eerste ploeg waard zijn. Ook Frederik, Mark en Andy mochten met Erik en Hans aantonen dat Ruiselede er mede dankzij hen was gekomen. EN DAT DEDEN ZE VOORTREFFELIJK!
Ook dit tornooi geen dom puntenverlies tegen mindere goden. Wel wat geluk nodig bij de 1-1 tegen De Stove (we zaten dichter bij verlies dan bij winst, gelukkig was er kantvoordeel), maar dat kwam dan in ons nadeel terug tegen 'tParochiebladje : 1-1 waar wij dan weer een beter gevoel hadden. Later was er 'tParochiebladje-KLoJo's. Eerste trek voor KLoJo's. Tweede trek : 'tParochbladje nog 15cm tekort voor winst, de KLoJo's vechten terug en nemen alles terug en nog zo een 3,90meter extra. Hadden de ploegen uit paarden bestaan, Gaia had ze laten afmaken uit compassie... . 'tParochiebladje vocht met de moed der wanhoop (eentje was al gestopt) en met ware doodsverachting terug en WON!
De volgende ronde mochten wij tegen de KLoJo's : we sprongen op het veld toen we werden afgeroepen, sneller dan toegelaten in de bebouwde kom. We konden ze rustig platkloppen en opvegen : merci Izegem.
Net voor de heroische strijd tegen 'tParochiebladje hadden KLoJo's ook De Stove een trek afhandig gemaakt.
Resultaat : Versieck en De Stove beiden 23 punten. KLoJo's en 'tParochiebladje 3 minder. Schitterend resultaat, hadden we vooraf voor getekend : De Stove was er ook in hun beste opstelling aanwezig.
Nathalie blesseerde zich in de strijd tegen De KLoJo's, gelukkig volgden nog slechts twee makkelijke trekken die we met een persoon minder afwerkten. In de finale (die niet meetelt voor competitie) was het zo natuurlijk hopeloos, en won De Stove.

Het resultaat toont echter de breedte van onze eerste ploeg!
Jammer genoeg geen tweede ploeg.

Bij Versieck3 was het vooral uitkijken naar het eerste tornooi van Els. Hopelijk heb ik haar niet al te bang gemaakt met mijn rothumeur. Ze deed het alvast zeer bevredigend! 3 jeugd en 4 dames en 1 heer was onze opstelling. Michael ODB was doublure voor Marc in de moeilijkste en makkelijkste wedstrijden. Misschien een ondankbare taak, maar wel een nuttige! Touwtrekken is een teamsport. We waren kansloos tegen de 4 Getrainden en tegen de JupilerBoys, maar wonnen wel van 't Gaperke! Tegen AltezGroup trokken we gelijk. En we wonnen van KLJ Uitkerke en TTC Wieme! Alweer een sterk resultaat.
Voor de recreantenfinale tegen Altez Group had Els al de handdoek gegooid en aangezien er geen vervangers waren, hadden we geen kans op winst. Maar de punten waren wel al binnen.

En zo kon ik dan toch behoorlijk tevreden terugblikken op onze aanwezige trekkers!
Iedere trekker ontving van de organisatie een fles Brugse Zot : Ik heb de mijne zopas al tevreden leeggedronken!