<< HOME

Sadistisch - Geert

We gaan naar de Powerrangers, zei ik tegen mijn zonen. "Cool, gaat de Witte daar ook zijn?" "Jazeker!!!" Ongelovige blikken, maar ik had niet gelogen. Maarten DeWitte ging voor de eerste keer mee op verplaatsing". Hij zal er niet goed van geweest zijn, maar hij heeft heel veel kunnen bijleren, en wordt zeker een aanwinst voor de ploeg. Nog iets meer op de houding letten in plaats van alles te geven en het komt goed.
De Powerrangers hebben telkens een heel verzorgd tornooi, en dat is ook een reden waarom we extra moeite doen om met een grote groep naar daar te gaan, maar dit jaar hadden we weinig tijd om ervan te genieten. Met dank aan Sofie die op zatertdag nog werd opgetrommeld om van 's morgens al mee te gaan, traden we aan in de GENSB met slechts 8 personen, waarvan 5 dames, maar wel met precies het maximumgewicht. Onmiddellijk daaropvolgend werd Hannes voor de leeuwen gegooid om samen met Anthony en Michael ODB de ploeg te versterken voor het middagprogramma. Een tekort van 500gram op de perfectie. Duidelijk betere afspraken dan bij de vorige gewichts-wedstrijden! Opnieuw heel veel bijgeleerd en geoefend op de start... . Gelukkig maakte Anthony heel veel goed als ankerman! Allemaal korte wedstrijden, met slechts enkele "lange partijen" van max 40 seconden. Echter heel leerzaam EN de sfeer bleef opperbest, zonder dat we ons lieten doen! Dank aan alle deelnemers daarvoor! We hebben dit ook nodig als we willen groeien!
Onmiddellijk aansluitend een recreantentornooitje waarbij onze Dames (met Anja) de eerste plaats veroverden bij de Dames en de heren hetzelfde deden bij de herenklasse. De dames hadden eigenlijk geen moeite meer en proefden dus ook eens aan de blinkende kant van diezelfde medaille. We twijfelden bij de Heren om ook enkele jeugd in te schakelen, maar waren een beetje bang en opteerden voor 6 heren zonder reserves, ook al moest Erik letterlijk met 1 hand trekken als ankerman. Maarten, Jonas en Mathieu zullen het wel niet erg gevonden hebben, na de vorige trekbeurten. Natuurlijk, met mannen als Andy, Anthony, Erik, Hannes, Jurgen en Michael, mochten we niet echt in de problemen komen in onze geliefde zestallenklasse. Misschien minder leuk voor de tegenstanders, maar dat mocht ook wel, nadat wijzelf ons hadden laten misbruiken als sparringpartner in de vorige klasses.
Nogmaals bedankt en proficiat voor alle deelnemers. Een groeps-massage-abonnement wordt overwogen.