<< HOME

Indoortornooi - Geert

Pijnlijk want later zou blijken dat het veruit hun minst goede trek was... en ze werden uiteindelijk tweede na... De Berketrekkers. Het was al vlug duidelijk dat Berketrekkers een sterk parcours aflegden, in de voorlaatste ronde ontmoetten ze VersieckMix/Jeugd die ook nog alles had gewonnen. Maar dezen werden het eerste verlies aangesmeerd en De buit was binnen voor De Berketrekkers, die dus niet voor niets waren afgezakt vanuit Merksplas. In de laatste ronde moest dezelfde Versieck-ploeg tegen de Jupilers voor de tweede plaats en ook deze werd verloren. Vorig jaar hadden de Jupoilers nog met zijn zevenen (jeugd/mix) gewonnen. Na VersieckMix/Jeugd volgde Versieck Heren en op de 5de en 6de plaats zaten de ploegen van 'tParochiebladje. Leuk om deze groep met een tweede ploeg te zien aantreden. Ze wonnen ook de zuipbeker.
Daarna volgde 't Gaperke1 en 2 broederlijk en zusterlijk naast elkaar. Hier viel ook op dat de 3 Dames goed presteerden! Indoor heeft een paar voetjes extra wel meer impact dan outdoor. Hopelijk zien we ook hen nog terug met 2 ploegen!!!
Ook Wieme had wat tijd nodig om zich aan te passen aan het indoortrekken : de 4 punten werden in de tweede helft van het tornooi behaald.
Ook Versieck Dames haalde 4 punten. De Damesploeg had wel een toegift gekregen van 4jonge mannekes (tussen 4 en 9 jaar).
Het illustreert perfect de gezapige sfeer van dit tornooi, waarbij we vooral willen leuke wedstrijden hebben!

Je had de gezichten moeten zien toen ik aan de ploegen ging melden : we gaan beginnen, je mag zelf een ploeg gaan uitdagen en trekken, wij noteren wel.
Het bleek wel te werken : we verloren minder tijd en toen de Jupilers arriveerden konden we de poules afwerken met enkele zeer vlug genoteerde trekken.
Ons motto is niet voor niets "als je altijd volgt, ben je nooit de leider".
Maar we moeten er toch maar geen gewoonte van maken om te laat te komen.

Om 22.45u was het tornooi afgelopen. De JupilerBoys wilden nog een herkansing tegen de Berketrekkers, maar zij wilden naar huis... of beter gezegd : in eigen streek "nog niet naar huis".
De Jupilers moeten maar denken dat ze niet meer durfden : ze komen ze dit jaar nog wel tegen als ze dat willen!!!!