<< HOME

TTV Versieck eert medewerkers en ereleden - Geert

Na een "totaalervaring" over onze vereniging hadden we een cijferkwis die werd gewonnen door de tafel van Els H., Kathy, Ollie, en Nathalie. Tweede plaats was voor de favorietengroep "Hans-Stefanie-Lorenzo-Andy-Rosa".

Daarna volgde een bedanking voor de trouwe medewerkers op en naast ons tornooi :
Oma Rita en Opie : vanaf het eerste jaar tot nu en later!
Gerda en Gerard : altijd wel iets van hulp, al jarenlang!
Marleen en Roland : beperking van onze vergadertijd door organisatie en bemanning van onze bar!
Stefaan Herrewijn en zijn advocaat (!!!) voor gebruik vrachtwagen.
Tenslotte kwam er een stormachtig applaus voor Dirk van Reprosol, wegens jarenlange trouwe partnership!!!

Dirk was ook ons allereerste erelid van de avond.
Ereleden :
Els Henneco, mede-oprichtster en jarenlang secretaris, willens-nillens nog steeds betrokken.
Kathy Dutoict : mede-oprichtster TTV, bezieler eerste damesploeg, 46 tornooien.
Rosa Castelin : 69 tornooien, ankervrouw in damesploeg. Gestopt in 2007.
Feel Van Vooren : absolute jeugdbelofte en aangename mens tout-court. Na anderhalf jaar verplicht afscheid genomen wegens slepende blessure.
Uitzonderlijk is een actief lid al erelid benoemd :
Erik Versieck : reeds meer dan 200 tornooien!!! (Naast het vele bestuurswerk en meer...)

Spanning alom : voor de prijzen van de taartenwedstrijd :
Prijs van de inzet (4 taarten!!!) EN de mooiste taart : Nathalie ((met de fruittaart).
Volksjury-smaaktest : Tweede plaats : de appeltaart (geen crumble!) van Steffi, Eerste plaats : de peren/speculoos van Ilse.

Sofie werd niet verkozen omdat we hopen dat ze zich wil bewijzen door op training NOG diverse taarten mee te brengen... .
Dank aan alle deelnemers, de mannen bevestigden het cliche dat ze geen XXXXX waard zijn in de keuken.

Hannes' verjaardag werd niet vergeten, hoewel we toen nog geen verjaardagskalender van de club hadden ontvangen : geblinddoekt moest hij de zoen van zijn lief herkennen uit die van 6 andere dames. Hij bleef maar twijfelen en een tweede kans vragen tot we door hadden dat hij gewoon zat te genieten!

Na het zoveelste pasta-gerecht speelden we nog eens Sinterklaas door aan alle leden een persoonlijk TTV Versieck-pakketje te overhandigen (ik zal de rekening best in hele kleine stukjes aan de penningmeester doorgeven?). TIEN mensen kregen een speciale attentie omdat ze al meer dan 100 tornooien onze kleuren verdedigden : Veerle (109), Ilse (111), Nathalie (112), Andy (116), Mark (118), Nikita (120), Marc V (125), Hans (170), Geert (182), Erik (206!).
We beëindigden de overvolle avond met een kwis waarbij vooral de fotovragen een tevreden geknor aan de aanwezigen ontlokten.

Niemand had nog honger, niemand had nog dorst en iedereen had een drukke, leuke avond meegemaakt, zelfs de niet-leden, wat voor mij toch een uitdaging was.

Net zoals die avond zelf wens ik te besluiten met een bedanking aan allen die hebben meegewerkt aan deze PRACHTIGE NAMIDDAG en avond : vooral de keukenprinsesjes Sylvia, Steffi, Sofie, Ilse, Nathalie en (prins) Hannes, maar ook de vele anderen die mij ondersteunden!!! HET WAS FERM! ik wil geen namen noemen om niemand anders tekort te doen, dus ik ga Nathalie niet extra vernoemen die hier ook UREN en uren heeft aan besteed.

Bedankt ook voor de attentie die mij via de ondervoorzitter en jarenlange vriend Mark S. werd aangereikt.