<< HOME

Feestend Beert terug TOP buiten categorie! - Mark

Versieck had best een zware groep om tot in de finale te komen. Ze verloren een punt tegen Veehandel Dekriek, nadat zij een punt verloren hadden tegen Jona waar Versieck dan weer wel tegen won. Resultaat : 3 ploegen met gelijk aantal punten. De barrage wedstrijd tegen Jona en de Veehandelaars werd door Versieck sterk gewonnen.
De keuze van de coach was nochtans een gewaagde opstelling tegen Jona 3jeugd en 3 heren tegen 6 zeer sterke manen leek niet echt het juiste plaatje, maar een goed opgepepte ploeg en het geloof te kunnen slagen zijn juist de dingen die voor ons als ervaren trekkers het verschil moeten maken.
Tegen de veehandelaars konden we ons geen tweede verlies beurt meer veroorloven dus moest alles op alles worden gezet : we hadden hen al veel te veel tips gegeven. Resultaat : Versieck schoof op naar de finale.
In de finale kwamen we de mensen van de friet-toren tegen en we vermoeden dat ze in de friet toren ook deftige biefstuk serveren, want kracht, dat hadden die mannen wel. Een paar goede rukken en Versieck kon de overdruk niet meer vastzetten aan de grond.
Daar zat waarschijnlijk ook wel een beetje het nadeel van het veld voor iets tussen. Een kleine tip voor de organisatie : volgend jaar een paar maal voordien het gras kort maaien kan wonderen doen.

Versieck had ook zijn dames meegebracht en zij stonden zeker ook hun mannetje.
Een Poule die wat klein uitviel door het wegvallen van een ploeg en het splitsen van de 12 ploegen zorgde wel voor wat lange wachttijden maar was organisatorisch niet beter op te lossen.
Na een feilloze voorronde zaten de dames in de finale tegen de meisjes van … (naam ontsnapt me even).
In die finale lieten onze dames zien wat ze nog waard waren, al moesten ze hier ook tot het uiterste gaan, die jonge groep meisjes aan de andere kant zouden ze zeker naar zich toe te trekken.
Hier kwam ook de ervaring en teamspirit weer boven.
TTV versieck is net als vorig jaar zeer tevreden en is volgend jaar weer zeker van de partij.
Als dat technisch mogelijk is mag het veld iets breder, de afstand tussen het rode en het zwarte merkteken mag gerust een beetje ruimer : er is plaat genoeg want jullie baan is lang genoeg. Het samen starten van beide banen is overbodig en nodigt uit tot te vroeg starten. Voor ons is het raar dat een wedstrijd in 1 trek wordt beslist,… . Allemaal zaken die misschien toch in overweging kunnen worden genomen. Maar wat we vooral nog willen zeggen en laat dit dan het aller belangrijkste zijn voor de toekomst : DOE ZO VOORT en PROFICIAT!
Touwtrek groeten, TTV-Versieck