<< HOME

Veel volk bij Chiro Vita-Waregem - Geert

We probeerden 3 gelijke ploegen op te stellen bestaande uit 5 sujets : 2 heren, een recreantenheer, 1 jeugd en 1 dame. De puzzel leek te kloppen, maar na de eerste ronde viel al een heer uit die moest vervangen worden door een dame. Voor het oog van vele toeschouwers moesten deze dan ook genoegen nemen met een 11de plaats op 14 ploegen. De anderen werden respectievelijk 6de en 7de, waarbij deze die 7de werden wel duidelijk een zwardere loting hadden gehad : alle duels vr plaatsen 1-2, 3-4, 5-6 EN 7-8 werden gewonnen door de ploeg uit die poule.
Ploegen :
11de : Veerle, Sylvia, Erinke (eerste maal in wedstrijd, knappe en veelbelovende start!!!), Lorenzo en Jurgen (eerste maal als ankerman, wegens vinger kapot (door 't papier geschoten of zoiets, weet het niet meer juist)
7de : Nikita, Jonas/Damon, Geert, Erik en Hans
6de : Mathieu, Michael ODB en Michael DW, Anthony en James.
Een dikke proficiat voor de ploeg die zesde eindigde, ik had gedacht dat zij misschien de minst goede ploeg gingen hebben, maar hebben mij aangenaam verrast : de lichteren lijken steeds meer kans te maken Versieck ook eens in de gewichtsklassen te duwen. Een goede evolutie!

Het was een leuk tornooi, vlot geleid, veel publiek EN veel ploegen. Mocht het terrein voldoende lang zijn geweest, ik zou hen onmiddellijk aanbieden om een competitiedag te organiseren... . Toen we pas arriveerden keerde de maag van Lorenzo weer even :"ze moeten ons hier niet" (of was het omdat LORENZO EN STEFANIE DEZE MAAND WAREN GETROUWD???). Maar toen men doorhad dat we ons mooi hadden verdeeld en met jeugd en dames trokken, voelden we vooral respect tot zelfs bewondering!

Het leukste was nog eens zo'n grote groep te zien, en de groep genoot er duidelijk ook zelf van!
VERSIECK IS ALIVE AND KICKING!