<< HOME

Initiatie : Bachelors Lichamelijke Opvoeding - Geert

Het belangrijkste is deze sportievelingen te laten voelen wat echt Touwtrekken is, en dat hebben we kunnen doen. Het was de juiste beslissing om de uitleg te beperken tot de basishouding, MAAR ik had zo graag (net als ik de vorige jaren wel kon doen) uitgelegd wat de waarde is van Touwtrekken voor jongeren. Waarom een uurtje Touwtrekken socialer, educatiever,... is dan een uurtje meer lopen of voetballen,... .

Het blijft altijd leuk om met een groep van 80 sportieve mensen te werken, daarom ook dat liefst 8 leden mee gingen om onze sport te promoten. Maar op de terugreis had "Mister nooit content" toch ook een beetje een gevoel van "jammer van het weer, er zat nog meer in".

De motivering achteraf geven, onder dak? Druipnatte mensen hebben daar om 21u geen zin meer in na twee dagen intens sporten, zelfs niet gemotiveerde kandidaat-Bachelors.

Volgend jaar gaan we het eens extra goe uitleggen zie! Weer of geen weer : Het blijft nog altijd een voorrecht dat we onze sport aan deze mensen mogen voorstellen !!!